DJ Canitra haalt Peter Hoogland naar De Katte “Ik raad de mensen aan hun dansbenen mee te brengen”

 
 
Vrijdag 2 augustus  mag bekende DJ Canitra, op de Katte beter bekend als Jürgen Trappeniers, Katte Kermis openen in café De Zwarte Kat met een onnavolgbaar dansfeestje. Speciaal voor deze thuismatch wist Canitra de legendarische PETER HOOGLAND te strikken.

Peter Hoogland maakte in de jaren 90 furore met zijn radioprogramma ‘Het Land van Hoogland’. Daarnaast is de radiomaker ook een gevierd DJ. Zo was hij jarenlang resident in discotheek Dixies in Brasschaat. Vrijdag komt hij op uitnodiging van DJ Canitra draaien op Katte Kermis. “Ik ken Peter al een tijdje. Het klikte meteen. Op een avond zat ik met Cindy van café De Zwarte Kat te brainstormen over Katte Kermis. Peter kwam ter sprake. Toen ik hem een sms’je stuurde om twee uur ’s nachts was hij meteen enthousiast om te komen draaien.” 

Nieuwe track

Hoogland komt vrijdag zijn nieuwe track ‘Don’t Give Up’ voorstellen. Canitra kijkt er alvast naar uit. “Draaien in mijn thuisbasis wordt geweldig. Ik ga voor een allround set van EDM, house, deep en tech house. Ik raad de mensen aan hun dansbenen mee te brengen.” 

Canitra begint eraan om 22 uur, Peter Hoogland staat om 1 uur geprogrammeerd.

zelzaatse produkten in de kijker

de grot van Onze lieve vrouw van de fietsers te Klein Sinaai waar de bevoorrading plaats heeft van de wielertocht VAN WEST NAAR OOST

Ook in De Zwarte Kat 5 cl erbij voor dezelfde prijs.........